D.L. Hawkins

29. března 2009 v 18:06 | Kvakva |  Postavy
Schopnost: Fázování - může procházet skrz pevný materiál
http://z.about.com/d/comicbooks/1/0/C/A/dlhawkins.jpg
Jméno: Leonard

Příjmení: Roberts

Datum Narození: 17.listopadu 1972

Místo narození: St.Louis, Missouri, USA


D.L. v Heroes: D.L.Hawkins je manžel Niki Sanders a otec Micah Sanders. Je zločinec, který údajně ukradl 2 milióny dolarů mafiánovi Lindermanovi. Policii utíká už 6 měsíců. Na konci první sezóny zemře, když skočí do dráhy kulce, jejímž cílem byla Niki.

Život: Leonard maturoval na divadelní univerzitě DePaul, ve které získal bakalářský diplom. Jeho nejznámější role je jako Forrest Gates v seriálu Buffy the Vampire Slayer.

Vybraná filmografie:
2006 - Heroes
2005 - Smallville
2005 - CSI:Miami
2005 - 24
2002 - Drumline
2002 - Buffy the Vampire Slayer
1997 - Love Jones
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama